Informatie voor de kids


Hoi,

 

Leuk dat je kijkt naar onze website! Op deze website kan je foto's kijken en veel lezen. De tekst die er staat is misschien een beetje veel, daarom is dit speciaal een pagina voor jou. Op deze pagina zullen wij kort vertellen wie wij zijn, wat wij doen en hoe wij jou kunnen helpen.


Wie zijn wij?

Wij zijn Kelly en Francine. Op de website kan je ook wat foto's van ons  zien. Wij zijn twee gezellige, sportieve, enthousiaste meiden die graag activiteiten met jou willen ondernemen. Wij kunnen jou helpen met het vinden van jouw talenten. Talenten is eigenlijk een moeilijk woord voor dingen waar jij goed in bent. Heb jij ook wat hulp nodig bij het vinden van de dingen waar jij goed in bent? Of ben jij op zoek naar een nieuwe hobby of word je graag geholpen bij je huidige hobby? Lees dan vooral even verder.

 

Wat doen wij?

Wij hebben op onze locatie heel veel leuke dingen. Het is een kleine boerderij met heel veel leuke dieren. Wij hebben honden (grote en kleine), schapen, paarden (grote en kleine), een poes en een konijn. We kunnen samen de dieren gaan verzorgen, met de honden wandelen, de paarden poetsen of misschien wel erop zitten en een stuk gaan rijden. 

Vind jij de dieren een beetje spannend? Dat is geen probleem, wij hebben nog heel veel andere leuke dingen te doen! Bijvoorbeeld: samen sporten, hutten bouwen, koekjes bakken, knutselen, eigenlijk kan er heel veel. Wij kijken samen naar wat jij leuk vindt. 

 


Als je ons iets wil vragen, kan dat natuurlijk. Dit kan je doen door hier onder op het knopje 'stel een vraag' te klikken. Je krijgt dan drie witten blokken te zien. Bij het blok waar 'Naam' staat, mag jij jouw naam typen. Bij het blok waar 'E-mail' staat, mag jij jouw e-mailadres typen als jij dit hebt. Bij 'Bericht' kan jij jouw vraag schrijven. 

Vraag even aan jouw papa of mama of zij jou kunnen helpen. Wij proberen snel te reageren op jouw bericht.

 

Doei!!