Laatste nieuws


ISO 9001:2015 - December 2019

Maanden van bloed, zweet en tranen maar het is zover, we hebben het certificaat!! 

Met heel veel trots kunnen wij nu zeggen dat K&F Begeleiding en Coaching een kwaliteitsmanagementsysteem heeft dat voldoet aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015.

 


Verbouwing - November 2019

Het is weer zo ver, we hebben Rick zijn vakantie in beslag genomen! Rick had al een beginnetje gemaakt aan het konijnenhok en is onderhand gestart met de gang. Deze wordt geïsoleerd en mooi gemaakt. Verder zijn wij druk bezig met de uitbreiding van de binnenruimte.


Brandoefening - Oktober 2019

Hoewel sommige kids het erg spannend vonden, was het een geslaagde oefening!

 


Talentenshow

Een van de kids had afgelopen week bedacht dat er vandaag een talentenshow zou plaatsvinden. Een week lang hebben de kids hun act geoefend en begeleiding kan dan niet achterblijven. 

Begeleider Kelley maakte veel indruk met haar act met de baardagame! Mila vond het maar een gek dier. 


Babynieuws!! - September 2019

Ja ja, de kleine van Kelly is er! Kelly op vrijdag 20 september om 00.24 uur bevallen van een prachtig, lief, klein meisje genaamd Nomé. Kelly en Nomé maken het goed en Rick is nog drie weken vrij om voor hen te zorgen. Ze zijn ontzettend trots op hun dochter! 

 

Alle kids hebben mooie schilderijtjes gemaakt en hun naam op het kaartje geschreven. De reacties op de komst van Nomé waren wisselend. Sommige hadden enkel aandacht voor de lange vingers met muisjes (mooi afgekeken idee van een van de ouders) en anderen kunnen niet wachten tot zij Nomé mogen ontmoeten en wilden het mooiste kunstwerk maken.  


Nieuw teamlid - augustus 2019

Vanaf september 2019 zal Miranda ons team komen versterken! Miranda zal spoedig aan jullie worden voorgesteld op de pagina 'over ons'.


Verlof Kelly - augustus 2019

Het verlof van Kelly is begonnen! Zij zal nog enkele dagen begeleiding bieden in de maand augustus, maar vanaf september wordt het toch echt tijd om zich mentaal voor te bereiden op de komst van haar dochtertje. Volgens de planning bevalt Kelly op 24 september, maar niets zo veranderlijk als een vrouw dus we wachten rustig af of Kelly Junior het ook eens is met deze datum. 

 

We zullen Kelly vast en zeker in haar verlofperiode ook zien op locatie, maar officieel zal zij vanaf januari het werk weer oppakken. 


Verbouwen - juli 2019

Jahoor, het is eind is in zicht! We hebben aan “het hok” een grasveld aangelegd waar de kinderen fijn buiten kunnen spelen. Rick heeft zichzelf wederom bewezen als een alleskunner, want naast het hok heeft hij nu ook een plaatje van onze tuin gemaakt. Hieronder een overzichtje van voor en hoe het nu is!  

 


Francine gaat alleen voor K&F - juni 2019

Omdat ik de combinatie van het werk met volwassenen bij Parnassia Groep (PsyQ) en het werk met de kids bij K&F altijd erg leuk heb gevonden, heb ik geprobeerd dit zo lang mogelijk te combineren. In januari 2019 ben ik van fulltime naar parttime gegaan, wat een tijdje voldoende ruimte bood voor K&F. Echter is nu het moment gekomen dat het echt niet meer te combineren is, en ik heb gekozen voor alleen K&F te gaan. Een stap waar ik vooraf eigenlijk alleen maar op durfde te hopen!