Over ons


Kelly en Francine hebben K&F opgericht met een duidelijke missie: het bieden van échte zorg op maat waarbij de cliënt te allen tijden centraal staat. Wij willen de fijne plek bieden waar de cliënt graag komt en waar de ontwikkeling als natuurlijk verloopt, juist omdat de doelen specifiek voor de cliënt zijn opgesteld en hierdoor haalbaar zijn en bijgesteld kunnen worden. Wij bieden zorg aan een ieder die het nodig heeft, maar zijn gespecialiseerd in de autismespectrumstoornis.

Francine de Wit 

 

 

Ik ben Francine. Na mijn VWO heb ik mijn Propedeuse Culturele Antropologie / Ontwikkelingssociologie behaald, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de bachelor Psychologie en de Master Klinische Psychologie heb afgerond op de Universiteit van Leiden.

 

Ik heb als student gewerkt als begeleider via Inzowijs. Hierna heb ik werkervaring opgedaan als psycholoog bij de instellingen Rivierduinen en Parnassia Groep.

 

Samen met mijn twee honden, Mila en Fay, woon ik in Zoetermeer. Overigens ben ik daar zelden, ik ben vrijwel altijd op de boerderij of bij mijn paarden Luuk en Capone te vinden. Verder maak ik graag tijd vrij voor familie en vrienden.

Kelly van Dorp

 

 

Ik ben Kelly. In 2014 heb ik mijn eerste onderneming opgericht in het bieden van activiteiten aan kinderen met een beperking. Daarnaast heb ik mij gericht op het trainen van paarden. Vanaf 2020 richt ik mij met name op K&F. 

 

 

Samen met mijn partner Rick, dochter Nomé en onze drie honden Joy, Jailey en Senna woon ik in Boskoop. 

 

 Susanne Slaa (Begeleider)

 

Mijn naam is Susanne Slaa. Sinds mei 2019 werk ik bij K&F. Ik ben nu 43 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter en onze huisdieren in Boskoop. Bij K&F kennen de kinderen mij vooral als degene die veel grapjes maakt en mijn creatieve kant wordt door de meesten ook wel gewaardeerd. 

Ik wil vooral leuke dingen met de kids doen, waardoor ze kunnen leren en stapjes kunnen maken, die natuurlijk per kind erg verschillend zijn. De boerderij is wat mij betreft daarvoor een leuke, laagdrempelige plek waar ik mijn expertise kan laten zien.

Miranda van der Maarel  (Begeleider)

 

Mijn naam is Miranda en ik ben sinds augustus 2019 werkzaam bij K&F. Ik ben dertig jaar en woon samen met mijn vriend, vogel en konijn in Zoetermeer. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de zorg en vanaf 2010 werk ik met de doelgroep met een beperking. Bij K&F vind ik de één op één begeleiding met de kids erg fijn. Zo kan elk kind individueel groeien en aan doelen werken.

Kelly de Quant - Verlaan  (Begeleider)

 

Ik ben Kelly, de kids kennen mij als kleine Kelly. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Nieuwerkerk aan den IJssel. Verder wonen wij met nog twee grote honden en twee chi’s. Dieren zijn altijd al mijn passie, ik heb naast honden ook verschillende paarden gehad. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met dieren, maar ik breng ook veel tijd door met mijn familie.