Francine de Wit 

 

De autismespectrumstoornis (ASS) heeft, zonder dat ik mij hier bewust van was, een centrale rol gespeeld in mijn ontwikkeling als mens en als psycholoog. Ik heb kunnen zien hoe ingewikkeld het leven met een ASS kan zijn. Veel volwassenen met ASS hebben het zo zwaar, omdat het te laat herkend is of er geen gerichte behandeling en begeleiding is geboden in de kindertijd. Dit is zonde, omdat mensen met ASS veelal uitzonderlijke talenten hebben. Dit maakt dat ik mij wil inzetten om kinderen en jongeren te helpen, wellicht kan dit een hoop moeilijkheden in de toekomst voor hen voorkomen.  

 

Naast de begeleiding en coaching bij K&F werk ik als psycholoog bij PsyQ ADHD. Hiervoor heb ik gewerkt als psycholoog bij het Sarr Expertisecentrum Autisme. Beiden zijn onderdeel van de Parnassia Groep. 


Kelly van Dorp

 

Tot 2014 hield ik mij voornamelijk bezig met de ontwikkeling van techniek, maar dit gaf mij te weinig voldoening. Ik wilde het liefst met zowel mensen als dieren werken en besloot een andere weg in te slaan. 

Ik heb, na ervaring opgedaan te hebben als persoonlijk begeleider, 'K. van Dorp - individuele begeleiding' opgericht. Dit is een onderneming gericht op  het ondersteunen van kinderen met een beperking bij buitenactiviteiten. Deze onderneming bestaat tot op heden nog voor de huidige cliënten.

Naast het werk als begeleider, leid ik jonge paarden op tot sportpaarden voor de verkoop.

Binnen K&F Begeleiding en Coaching zal ik mij voornamelijk richten op de begeleiding.