Over ons


Kelly en Francine hebben K&F opgericht met een duidelijke missie: het bieden van échte zorg op maat waarbij de cliënt te allen tijden centraal staat. Wij willen de fijne plek bieden waar de cliënt graag komt en waar de ontwikkeling als natuurlijk verloopt, juist omdat de doelen specifiek voor de cliënt zijn opgesteld en hierdoor haalbaar zijn en bijgesteld kunnen worden. Wij bieden zorg aan een ieder die het nodig heeft, maar zijn gespecialiseerd in de autismespectrumstoornis.

Francine de Wit 

 

 

Ik ben Francine. Na mijn VWO heb ik mijn Propedeuse Culturele Antropologie / Ontwikkelingssociologie behaald, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de bachelor Psychologie en de Master Klinische Psychologie heb afgerond op de Universiteit van Leiden.

 

Ik heb als student gewerkt als begeleider via Inzowijs. Hierna heb ik werkervaring opgedaan als psycholoog bij de instellingen Rivierduinen en Parnassia Groep.

 

Samen met mijn twee honden, Mila en Fay, woon ik in Zoetermeer. Overigens kom ik daar zelden, ik ben vrijwel altijd op de boerderij of bij mijn paard Luuk te vinden. Verder maak ik graag tijd voor familie en vrienden.

Kelly van Dorp

 

 

Ik ben Kelly. In 2014 heb ik mijn eerste onderneming opgericht in het bieden van activiteiten aan kinderen met een beperking. Daarnaast heb ik mij gericht op het trainen van paarden en hieruit ontstond de volgende onderneming, Neo Horse. Ik richt mij met name op K&F. 

 

Samen met mijn partner Rick, dochter Nomé en de chihuahua's Joy en Jailey woon ik in Boskoop. 

 

In mijn vrije tijd train ik graag met mijn paarden Flame en Amigo.Susanne Slaa (Begeleider)

 

Info volgt.

Kelly de Quant - Verlaan  (Begeleider)

 

Ik ben Kelly, de kids kennen mij als kleine Kelly. Ik woon samen met mijn man en zoontje in Nieuwerkerk aan den IJssel. Verder wonen wij met nog twee grote honden en twee chi’s. Dieren zijn altijd al mijn passie, ik heb naast honden ook verschillende paarden gehad. In mijn vrije tijd ben ik dan ook veel bezig met dieren, maar ik breng ook veel tijd door met mijn familie. 

 

Juliette van Yperen (Stagiair)

 

Ik ben Juliette, maar de kids noemen mij eigenlijk altijd Juul. Ik woon met mijn vriend en hond Finny in Rijswijk. 

Ik ben altijd al veel bezig geweest met dieren en was vroeger ook altijd op stal te vinden met de paarden of lange stukken lopen met de honden.

Sinds kort ben ik begonnen met de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerkster via Capabel. Het is de bedoeling dat ik in oktober 2020 mijn diploma heb.